Managed LAN

In een tijdperk waar draadloze verbindingen zoals 5G en wifi steeds prominenter worden, blijft een van de cruciale netwerkcomponenten vaak over het hoofd gezien: het Local Area Network (LAN). Met Managed LAN van XTRN-IT zijn wij in staat om het volledige beheer op ons te nemen. Onze experts dragen alle verantwoordelijkheden en zorgen ervoor dat het LAN voldoet aan alle vereisten. Onze Managed LAN is altijd gekoppeld met ons eigen Security Operations Center (SOC). Op deze manier kunnen we snel acteren op mogelijke bedreigingen.

Met XTRN-IT Managed LAN neemt jouw organisatie afstand van het dagelijkse beheer van de IT-infrastructuur. Wij garanderen de continue beschikbaarheid van het platform en zorgen ervoor dat het voldoet aan de actuele beveiligingseisen. Daarnaast kan er bij uitbreiding de huidige LAN snel gekoppeld worden aan de nieuwe werkplek met behulp van bijvoorbeeld een SD-WAN oplossing.

Managed LAN biedt jouw organisatie een scala aan voordelen. Primair leidt het tot kostenbesparing op operationele (onvoorziene) kosten dankzij preventiemonitoring. Het vaste maandbedrag creëert een voorspelbare kostenstructuur, waardoor onaangename verrassingen worden voorkomen.

Daarnaast verhelpt Managed LAN de noodzaak om extra personeel aan te nemen of op te leiden voor onderhoud en beheer. Het betrouwbare beheer komt tot uiting in de geruststelling dat bij een crisis 'Managed Service Provider (MSP)'-problemen tijdig worden opgelost volgens een 'Service Level Agreement (SLA)'. Bovendien grijpen we in wanneer het misgaat, waarbij we downtime minimaliseren.

Een extra voordeel van Managed LAN is het verhoogde inzicht in IT-onderdelen dankzij analyses en rapportages die wij verstrekken. Met deze kennis ben je in staat om beter onderbouwde beslissingen te nemen.

Ten slotte leidt Managed LAN tot tijdsbesparing op het gebied van operationele IT-werkzaamheden, waardoor professionals zich kunnen richten op hun kerntaken. Dit draagt bij aan een efficiënter en effectiever IT-beheer binnen jouw organisatie.

Download onze informatie brochure

Voor meer informatie over onze oplossingen kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

Onze partners