Support

IT support op locatie of juist op afstand? Met XTRN-IT heeft u een betrouwbare partner die toegewijd is aan het bieden van duidelijke en begrijpelijke ondersteuning voor uw medewerkers. Een vaardig support team is namelijk onmisbaar voor het succes van uw organisatie.

We besteden bijzondere aandacht aan het samenstellen van een team dat niet alleen technisch deskundig is, maar ook onze waarden van betrokkenheid, bereidheid tot helpen, toegankelijkheid en betrouwbaarheid uitdraagt. Wij geloven sterk in de kracht van heldere en eenvoudige communicatie als fundament voor uitzonderlijke service. Kies voor XTRN-IT en u kiest voor een betrouwbare partner die uw bedrijf 24/7, het hele jaar door, ondersteunt. Wij streven naar meer dan alleen dienstverlening; wij bieden een diepgaande samenwerking, volledig afgestemd op de unieke behoeften van uw bedrijf.

ICT

Het belang van goede IT support services

Goede IT-support vormt de basis voor een veilige en stabiele moderne werkplek binnen een organisatie. Bij XTRN-IT begrijpen we het belang van operationele efficiëntie en streven we ernaar uw systemen optimaal te laten functioneren. Onze toegewijde supportteams staan klaar om snel en effectief te reageren op technische problemen, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt en uw medewerkers ongehinderd kunnen blijven werken.

Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde systemen zoals het Security Information and Event Management (SIEM)-systeem, waarmee we mogelijke problemen proactief kunnen identificeren en oplossen voordat ze kritiek worden. Door voortdurende monitoring van uw IT-infrastructuur kunnen we potentiële dreigingen snel detecteren en gepaste maatregelen nemen om uw organisatie te beschermen tegen cyberaanvallen, datalekken en andere beveiligingsrisico's. Dit vermindert niet alleen het risico voor uw organisatie, maar verhoogt ook het vertrouwen van uw medewerkers en klanten in de veiligheid van uw systemen.

XTRN-IT als betrouwbare IT support specialist

Bij XTRN-IT staan we bekend om onze betrouwbare IT support services met een sterke focus op klanttevredenheid en groei. Onze aanpak van IT-ondersteuning is gebaseerd op het begrip dat ICT altijd mensenwerk is, waarbij elke klant unieke behoeften heeft. Daarom nemen we de tijd om uw situatie grondig te begrijpen voordat we advies geven. Onze teamleden zijn experts in hun vakgebied en werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. Daarnaast blijven we continu investeren in onze medewerkers, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Als betrouwbare IT-supportspecialist begeleiden we onze klanten naar een stabiele, snelle en vooral veilige werkomgeving. Met onze ISO 27001-certificering en focus op bewustwording van eindgebruikers over veiligheid, bieden we een optimale bescherming tegen de toenemende dreiging van cybercriminaliteit. Onze specialisatie in het beheren van on-premise en hybride cloudoplossingen, uitgevoerd in eigen beheer met ons enthousiaste team, maakt XTRN-IT de ideale partner voor uw IT-supportbehoeften.

1. Extreme klantfocus

Prioriteit geven aan de behoeften en tevredenheid van onze klanten.

2. Flexibiliteit

Aanpassingsvermogen om snel en effectief te reageren op diverse supportbehoeften.

3. Duidelijke communicatie

Transparante en begrijpelijke communicatie voor heldere supportervaringen.

4. Onze kernwaarden

Uitvoeren van support in lijn met onze fundamentele waarden en normen.

Geavanceerde business IT support oplossingen

Moderne bedrijven zijn vaak afhankelijk van een betrouwbare en efficiënte IT-infrastructuur. Om die reden bieden wij bij XTRN-IT geavanceerde business IT support oplossingen, die op maat gemaakt zijn op basis van de unieke behoeften en uitdagingen van uw organisatie. Bij XTRN-IT leggen we de nadruk op zorgvuldige werving en opleiding van ons personeel. Onze medewerkers zijn getraind in technische vaardigheden en in klantgerichte communicatie en interactie. We hechten veel waarde aan effectieve communicatie en respecteren de tijd van onze klanten. Dit resulteert in langdurige samenwerkingen gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Daarnaast blijven we voortdurend op de hoogte en passen we nieuwe technologieën en methodologieën toe om onze dienstverlening te verbeteren en onze klanten van de meest geavanceerde oplossingen te voorzien. We investeren in onderzoek en ontwikkeling zodat we vernieuwende oplossingen realiseren, die vervolgens de ICT omgevingen van onze klanten verbeteren. Met onze expertise en ervaring streven we ernaar om uw IT-omgeving te optimaliseren, zodat uw organisatie kan profiteren van maximale operationele efficiëntie en veiligheid.
Meer weten over wat XTRN-IT op het gebied van IT support voor uw organisatie kan betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Bekijk alle oplossingen