Over XTRN-IT

XTRN-IT gevestigd in Roermond is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities. ICT is wat ons betreft altijd mensenwerk, iedere klant is uniek met speciale wensen.

Wij kunnen u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en persoonlijke aandacht. Wij geloven dat technologie het beste functioneert wanneer het dient als een hulpmiddel voor mensen, in plaats van een doel op zichzelf is. Dit is waarom wij altijd een menselijke benadering hanteren bij onze aanpak voor ICT-oplossingen. Onze teamleden zijn experts in hun vakgebied en werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen zijn afgestemd op de unieke situatie van elke klant, zodat ze efficiënt en effectief kunnen werken. Bovendien, wij weten dat technologie nooit een statisch iets is. Dus wij blijven altijd investeren in onze mensen, zodat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zodat wij altijd de beste service kunnen bieden aan onze klanten.

De markt vraagt om een stabiele, snelle maar vooral veilige werkomgeving maar helaas neemt de cyber criminaliteit hand over hand toe. Dit vraagt om passende maatregelen. Om deze redenen zijn wij dan ook ISO 27001 gecertificeerd en begeleiden wij onze klanten naar een optimale veilige werkomgeving . In onze werkwijze is een bewustwordingstraject van de eindgebruikers over veiligheid een standaard onderdeel. Onze specialisatie ligt in het beheren van on-premise en hybridcloud oplossingen. Dit doen we volledig in eigen beheer met een enthousiast team.

ICT

Samen creëren we een omgeving waarin IT-groei en jouw succes hand in hand gaan