Werkplekbeheer

Tegenwoordig is een effectief beheer van de moderne werkplek cruciaal voor succes. Bedrijven staan voor de uitdaging om hun medewerkers een werkomgeving te bieden die niet alleen flexibel en efficiënt is, maar ook voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen. Dit wordt steeds belangrijker met de groeiende cyberdreigingen en de snelle ontwikkeling van technologie en niet te vergeten de krappe bezetting op de ICT-afdeling. Het is van essentieel belang om een werkplek te hebben die productiviteit stimuleert en toch uiterst veilig is.

Organisaties die nog steeds remote desktopoplossingen gebruiken, ervaren vaak problemen met trage prestaties en instabiliteit, wat een naadloze samenwerking en effectief beeldbellen in de weg staat. Daarom is overstappen naar de moderne werkplek van Microsoft een slimme keuze voor een moderne werkplekervaring. Dit platform biedt naadloze toegang, verbeterde beveiliging en kostenbesparingen, en stellen gebruikers in staat om te profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van cloud-technologie, waardoor efficiënte samenwerking en communicatie mogelijk wordt.

Onze oplossing voor het beheren van de moderne werkplek integreert geavanceerde beveiligingstechnologieën en -protocollen om uw bedrijfsdata en -systemen te beschermen tegen externe en interne bedreigingen en dit tegen vast maandtarief. We begrijpen dat veiligheid geen eenmalige taak is, maar een continu proces dat aandacht en onderhoud vereist. Daarom bieden we een dynamische aanpak die zich aanpast aan het steeds veranderende dreigingslandschap.

Werkplekbeheer met de focus op

1. Efficiëntie

Optimaliseer werkprocessen voor maximale productiviteit.

2. Veiligheid

Bescherm gegevens en systemen tegen potentiële bedreigingen.

3. Beheersbare kosten

Minimaliseer uitgaven door effectief beheer.

4. Flexibiliteit

Pas snel veranderende behoeften en technologische ontwikkelingen aan.

XTRN-IT is een veelzijdige IT dienstverlener met een extreme klantfocus en gezonde ambities.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van hybrid cloud oplossingen waaronder Citrix of Workspace365 werkplekken. Dit doen we volledig in eigen beheer vanuit de 2 datacenters van Interconnect. Wij vinden dat iedereen, altijd en overal veilig in de cloud moet kunnen werken. Met de nadruk op veilig, want wij hebben veiligheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan. We kunnen u helpen met bv het classificeren van data, veilig mailen of het implementeren van een informatiebeveiligingsbeleid. Natuurlijk kunnen wij uw organisatie ook begeleiden met de overstap naar Office365 van Microsoft. XTRN-IT kan u pas goed adviseren als wij uw situatie kennen, dat vraagt onderzoek en aandacht. Wij kijken altijd naar het totaalplaatje. Indien gewenst staan wij 24x7 voor u standby.

Bekijk alle oplossingen