Geslaagd voor jaarlijkse audit ISO 27001

De vlag mag uit bij Extern-IT! We hebben weer een positieve beoordeling ontvangen voor de jaarlijkse externe audit van ISO 27001! De audit wordt jaarlijks uitgevoerd door TÜV Nederland. 


Wat houdt ISO 27001 in?
ISO certificering, wat betekent het. ISO 27001 staat voor informatiebeveiliging. Hierin wordt beschreven hoe wij procesmatig omgaan met het beveiligen van informatie. Daarmee wil je de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker stellen. Denk aan persoonsgegevens of bedrijfsgegevens, die je wilt beschermen tegen hackers en inbraak. Het belangrijkste is dat wij als Extern-IT de veiligheid en privacy wilt bewaren en bewaken van onze klanten.

We mogen zeggen dat wij voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging:
✔️ Beheren informatieprocessen
✔️ Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie waarborgen
✔️ Optimale veiligheid


Wat betekent dit voor jou?
Dankzij het ISO 27001 certificaat kunnen we jou en jouw organisatie verzekeren dat privacy bij ons bovenaan staat en dat we dit waarborgen. We zijn zorgvuldig met informatie en persoonsgegevens en bedrijfsgegevens.


Meer over ISO certificering
ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De audit wordt altijd door een onafhankelijke partij uitgevoerd. Er wordt beschreven hoe een organisatie procesmatig omgaat met het beveiligen van informatie. Het doel: vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk aan het beschermen van persoonsgegevens en bedrijfsgegevens. Alles ter bescherming tegen hackers en inbraak. ISO 27001 certificering laat zien dat een organisatie voldoet aan alle eisen rondom de informatiebeveiliging. De norm ISO 27002 beschrijft de beheersmaatregelen en biedt de verdiepingsslag op ISO 27001. ISO 27002 geeft in detail aan welke maatregelen een organisatie moet nemen om aan de eisen van ISO 27001 te voldoen.

Terug naar nieuwsoverzicht