Managed IT services

Onbezorgd en efficiënt werken binnen uw moderne werkplek? Tegenwoordig is het helaas niet meer vanzelfsprekend. De toenemende groei cyberaanvallen en bedreigingen hebben voor een verandering in de IT-wereld gezorgd. Bij XTRN-IT bieden we managed IT services aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de potentiële risico’s. Onze experts beheren en onderhouden de ICT-infrastructuur, zodat u zich kunt focussen op de groei van uw organisatie. Profiteer van onze kennis en expertise door een langdurige samenwerking aan te gaan met XTRN-IT.

Bij XTRN-IT zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van IT oplossingen, zodat de complexiteit van ICT vermindert en de efficiëntie bevordert. Onze veelzijdige dienstverlening bestaat uit verschillende services:

Neem contact op
ICT

Werkplekbeheer

Ervaart u problemen met trage prestaties en instabiliteit? Dan is het wellicht tijd om over te stappen  naar een moderne werkplek, van bijvoorbeeld Microsoft. Het platform geeft snelle toegang, biedt verbeterde beveiliging en stelt u in staat om te profiteren van cloud-technologie. Uw werknemers kunnen hierdoor efficiënter communiceren en samenwerken, wat een positief effect heeft op de productiviteit. Bij XTRN-IT bieden we verschillende managed IT services, waaronder werkplekbeheer. Onze oplossingen voor werkplekbeheer beschermen u tegen interne en externe dreigingen, door via deze moderne werkplek ook geavanceerde beveiligingstechnologieën te integreren. Het behouden van een veilige omgeving is een continue proces en vereist veel aandacht en onderhoud. Onze aanpak past zich aan de steeds veranderende dreigingen aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw gegevens.

Netwerkbeheer

Met het toenemende risico op cyberaanvallen, is een sterke en veilige netwerkbeheeroplossing erg belangrijk voor uw organisatie. Wij leggen de focus op betrouwbaarheid en beschikbaarheid, zodat u kunt profiteren van een stabiel netwerk met minimale downtime. Ook beveiligen we het netwerk tegen potentiële dreigingen en datalekken en optimaliseren we de netwerksnelheid voor een efficiënte dataoverdracht. Interesse? Lees meer over onze netwerkbeheer oplossingen.

Support

Een support team is onmisbaar in een organisatie, wij bieden managed IT support services aan, zodat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. XTRN-IT geeft prioriteit aan de behoeften en tevredenheid van onze klanten. Ons team is niet alleen technisch vaardig, maar ook toegankelijk, betrouwbaar en betrokken voor u als organisatie. Zo bieden we heldere en begrijpelijke ondersteuning voor uw medewerkers en streven we naar een betekenisvolle samenwerking. Het is namelijk mogelijk om on-site support te krijgen, waarbij onze ervaren supportdesk medewerkers worden ingezet op uw locatie.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Technologie en online werken gaan voor ons hand in hand, zodat we samen kunnen gaan voor een veilige wereld. IT ondersteuning nodig in Limburg? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Werkplekbeheer

Efficiënt werkplekbeheer, uw sleutel tot zakelijk succes.

Effectief beheer van de moderne werkplek, met een topprioriteit voor veiligheid. Wij beheren de moderne werkplek en integreren onze security office aan uw geavanceerde bedrijfstechnologieën, zodat uw data en systemen beschermd zijn tegen dreigingen.

Netwerkbeheer

Waar veiligheid en connectiviteit hand in hand gaan.

Ontdek de kracht van veilig en stabiel netwerkbeheer met onze gespecialiseerde dienstverlening. Wij leggen de focus op een hoge mate van security en stabiliteit. Vertrouw op onze expertise om uw bedrijfsnetwerk optimaal te beschermen en te zorgen voor een ononderbroken en betrouwbare prestatie. Met onze dienstverlening in netwerkbeheer krijgt u een veilige en stabiele netwerkinfrastructuur.

Systeembeheer

Op maat gemaakte systeembeheer oplossingen met optimale beveiliging

Wij zorgen ervoor dat uw systemen optimaal functioneren, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf. Met onze geavanceerde technologie en deskundige ondersteuning, bieden we niet alleen onderhoud en monitoring, maar ook continue innovatie in uw IT-systemen.

Cybersecurity

Onmisbaar voor de bescherming van uw organisatie.

Met onze geavanceerde beveiligingstechnieken bieden wij u de meest optimale bescherming tegen kwaadwillende aanvallen. Onze security experts bieden cruciale bescherming met de nieuwste kennis en technologieën.

Support

Ons supportteam: altijd klaar voor uw IT-uitdagingen.

In onze 24/7 economie is het essentieel om een partner te hebben die continu ondersteuning biedt, waarbij betrouwbaarheid en responsiviteit voorop staan. Indien nodig kunt 24/7 een beroep doen op XTRN-IT.

IT-consultancy

IT-advies met een bedrijfsgerichte aanpak voor succesvolle innovatie.

Onze deskundige engineers staan klaar om u te assisteren bij de implementatie van uw persoonlijke ICT-oplossing.

Clouddiensten

Veilig in de cloud: Niet vanzelfsprekend wel belangrijk.

Ontdek ongeëvenaarde veiligheid voor uw online activiteiten, ongeacht of u Microsoft, Google of Amazon gebruikt. Wij streven naar een veilige en betrouwbare online omgeving, waar we de risico's op datalekken, cyberaanvallen en ongeautoriseerde toegang aanzienlijk verlagen.

Systeembeheer

Een van de andere managed IT services die wij aanbieden, is systeembeheer. Met XTRN-IT wordt het systeembeheer volledig afgesteld op de specifieke wensen en behoeften van uw organisatie. Daarnaast implementeren we beveiligingsmaatregelen, zodat uw gegevens en systemen beschermd zijn. Veranderen uw bedrijfsomstandigheden regelmatig? Dat is voor XTRN-IT geen probleem, onze flexibele systemen veranderen gewoon met u mee.

Cybersecurity

De wereld wordt steeds meer digitaler, waardoor bescherming van deze digitale wereld ook belangrijker wordt. Onze security experts hebben de nieuwste kennis en zijn continu op de hoogte van nieuwe technologieën, waardoor we bescherming tegen cyberaanvallen kunnen bieden. Een van de kernelementen advancedmanaged antivirus (XDR), een oplossing die uw systemen beschermt tegen de nieuwste malware en virussen. Ook werken we met het SIEM-systeem, een systeem dat constant data analyseert om beveiligingsincidenten te identificeren. De combinatie van deze twee systemen zorgt ervoor dat we u optimale cybersecurity kunnen bieden.

Neem contact op
ICT
ICT

IT-consultancy

Bij XTRN-IT geloven we niet in één oplossing op het gebied van managed IT services voor alle organisaties. Elke klant is anders en elke organisatie verdient dan ook een persoonlijke oplossing en aanpak. We werken met een GAP-analyse, zodat we de uitdagingen van uw organisatie goed begrijpen. Op basis hiervan maken we een op maat gemaakt migratieplan, dat past bij uw huidige infrastructuur en mogelijkheden biedt voor groei in de toekomst.

Clouddiensten

Datalekken, cyberaanvallen en ongeoorloofde toegang vormen constante dreigingen, waar maatregelen tegen genomen moeten worden. Cloudplatformen zoals AWS en Azure zijn bijna onmisbaar in de moderne bedrijfsvoering en helaas zijn ze niet standaard veilig. Onze experts zijn volledig bewust van deze gevaren, waardoor we uw digitale infrastructuur kunnen versterken. Door ons Security Information and Event Management systeem (SIEM) bij u te integreren, krijgen we direct inzicht in de beveiligingsrisico’s en kunnen we deze continue monitoren. Met onze 24/7 ondersteuning streven we ernaar om uw organisatie volledig te ontzorgen, zodat u met een gerust hart zich kunt focussen op andere zaken.

Neem contact op

De juiste partner voor managed services in IT

Het vinden van de juiste partner voor je IT services kan een uitdaging zijn. Deze partner heeft namelijk invloed op de efficiëntie, groei en veiligheid van uw organisatie. Bij XTRN-IT beschikken we over de vereiste expertise én zijn we in staat om te begrijpen wat uw organisatie nodig heeft. Elke organisatie is uniek, waardoor een op maat gemaakte ICT-omgeving de sleutel tot succes is. Bij XTRN-IT luisteren we naar uw behoeften en wensen, zodat we vervolgens een omgeving kunnen bouwen die volledig op uw organisatie is afgestemd. Samen zorgen we ervoor dat uw ICT-processen gestroomlijnd en gewaarborgd worden, zodat u zich kunt focussen op succesvol ondernemen.

Neem contact op