Betrouwbaar door continuïteitsgarantie

Betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en service: een aantal kernwaarden die bij ons hoog in het vaandel staan. Eveneens vinden wij dat onze klanten hier vanuit mogen gaan wanneer wij hun partner binnen de ICT zijn. Daarom staan wij ook niet stil en blijven we in ontwikkeling om te kijken hoe we onze diensten en producten kunnen verbeteren en optimaliseren!

Continuïteitsgarantie bij Interconnect

Onze servers staan opgeslagen bij Interconnect. Zij staan bekend om het leveren van maximale betrouwbaarheid; dat sluit perfect aan bij onze organisatie en belofte betreft kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.
Zij kunnen de betrouwbaarheid garanderen door de certificeringen zoals ISO 9001, ISO 27001 en ISAE3000/SOC2 type 2.

En dat is niet alles! Daarnaast bieden ze continuïteitsgarantie. Dat betekent wanneer, mocht het voorkomen dat, Interconnect omvalt, dan worden de zaken overgeleverd aan een curator. Daarmee is de beloofde betrouwbaarheid niet meer te garanderen. Dankzij de continuïteitsgarantie kunnen ze dit alsnog voor maximaal 6 maanden aanbieden. Daarmee blijft, ongeacht welke situatie zich voordoet, de gegevens veilig en betrouwbaar bij Interconnect en dus bij Extern-IT.

Bron: https://www.interconnect.nl/zekerheid/Terug naar het overzicht

Terug naar nieuwsoverzicht