Extern-IT wordt XTRN-IT!

XTRN-IT

Met trots presenteren we onze frisse en moderne look & feel. XTRN-IT straalt een hernieuwde focus op jou uit, waarbij onze kernwaarden op een treffende manier worden gereflecteerd en zichtbaar worden voor de buitenwereld.In de wereld van IT draait alles 24x7, waar wensen en behoeften voortdurend evolueren. Wij omarmen voortdurende verandering en flexibiliteit als organisatie. Nu hebben we ook onze identiteit mee laten evolueren om nu ook visueel aan te sluiten bij deze dynamische omgeving.

Extreme Klantfocus

Onze extreme klantfocus wordt nu visueel verankerd in ons merk. Het nieuwe logo is betekenisvol en eigentijds, bestaande uit focuspunten die doen denken aan de zoeker van een spiegelreflexcamera. Deze focuspunten wijzen naar het middelpunt, wat symbool staat voor jou als klant. Daarnaast vormen ze de contouren van een X, wat de X-factor symboliseert die wij kunnen brengen in jouw organisatie. Wij zijn de verbindende factor in alle geautomatiseerde processen en bieden volledige ontzorging op alle IT-gebieden.

Met onze kernwaarden Betrouwbaar, Benaderbaar, Betrokken en Bereidwillig halen wij het beste in ons naar boven, zodat wij uw organisatie optimaal kunnen bedienen. Wij gaan voor consistentie, communiceren in een begrijpelijke (IT-) taal, zijn actief betrokken bij uw organisatie en tonen een proactieve bereidheid om uw verwachtingen te overtreffen. Zo streven we ernaar uw organisatie optimaal te bedienen en een betrouwbare partner te zijn.

XTRN-CARE

Als specialisten in de zorgsector hebben we ook XTRN-CARE geïntroduceerd, een nieuw afsplitsing van XTRN-IT dat zich specifiek richt op de zorg. Hier krijgt de zorgsector alle aandacht en focus die het verdient. Ons toegewijde team binnen XTRN-CARE bestaat uit experts met ervaring in en kennis van de zorgsector. We begrijpen de complexiteit en gevoeligheid van de zorgomgeving en zetten ons in om oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan, maar overtreffen wat de zorgsector nodig heeft. Met XTRN-CARE streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de kwaliteit van de zorg en de algehele efficiëntie van zorginstellingen te verbeteren. Op deze manier hebben wij met XTRN-CARE alle focus op de zorgsector, waardoor wij u organisatie op de best mogelijke manier kunnen bijstaan.

Benieuwd naar XTRN-CARE? Klik hier om naar de webstite van XTRN-CARE te gaan!

Onze extreme klantfocus blijft de rode draad in ons vernieuwde merk, met een bijzondere nadruk op zorg. We breiden uit en leggen nog meer nadruk op onze klantgerichtheid. XTRN-IT staat voor zorgvuldige aandacht en ontzorging op elk niveau. Waar kunnen wij uw organisatie mee van dienst zijn? Bekijk onze oplossingen of plan een vrijblijvend gesprek in!

Terug naar nieuwsoverzicht