Gratis workshop: De zin van het certificeren van informatiebeveiliging

Vragen over de informatiebeveiliging. Steeds vaker worden ze gesteld en soms worden ze vereist. Zelfs wanneer je niet actief bent in de IT-sector. Want stel jezelf eens de vraag: hoe heb jij je zaken geregeld bij er een datalek of een hack? 
 

Tijdens de gratis workshop "Certificeren van informatiebeveiliging", georganiseerd door het ECCW en Cybersecurity Centrum Maakindustrie krijg jij als ondernemer inzicht in de afweging die je zal maken. In een uur krijg je antwoord op de volgende vragen:
- Waar hebben we het eigenlijk over als het gaat om informatiebeveiliging?
- Wat zou je minimaal moeten doen en wanneer is certificeren van informatiebeveiliging zinvol?
- Wat kost het aan geld en tijd?
- Hoe pak je het aan als je aan de slag wilt?

Wie zijn erbij?
Nico Nijenhuis, lead-auditor bij TÜV Nederland, zal de workshop inleiden. Gespreksleider en 'talkshowhost' Liesbeth Holterman van Cybersecurity Centrum voor Maakindustrie zit samen met verschillende gasten vanuit verschillende invalshoeken. Jij als deelnemer discussieert mee in de chat!

Wij zijn één van de gasten. Marcel Wewers is namens ons als Extern-IT te gast, als IT-dienstverlener. Samen met Geoffrey Langen, begeleider van certificeringstrajecten bij Ateron, Jeroen Duijsens, projectleider Expertisecentrum Cyberweerbaarheid en Nico Nijenhuis van TÜV Nederland.  De kanten van een certificaathouder, auditor, consultant en opdrachtgever worden in deze workshop belicht. Alles om jou een zo volledig mogelijk beeld te geven.

Blok nu donderdag 8 april om 16.00 uur in jouw agenda voor de workshop. Meld je nu gratis aan en leer meer over certificeren van informatiebeveiliging en leer wat het voor jou als ondernemer kan betekenen. 

Ja, ik wil me aanmelden!


Lees het gehele artikel over het event op WijLimburg.Terug naar het overzicht

Terug naar nieuwsoverzicht