Hoe groot is jouw impact?

Een foutje is snel gemaakt en het kan iedereen overkomen. De impact is verschillend maar het is een feit dat 70% van de incidenten wordt veroorzaakt door ‘de medewerker’. Doet een medewerker dit met opzet? Natuurlijk niet! Maar zijn werknemers voortdurend alert en zijn ze getraind waar ze op moeten letten?

De impact voor jou
Wat zijn de gevolgen voor jou als organisatie? Tijd om het uit te vinden. Wij bieden verschillende diensten aan om jou hier als bedrijf inzage in te geven en vervolgens te optimaliseren. Het testen van jouw computersystemen, het gedrag van jouw medewerkers of een awareness training: dit zijn de oplossingen die wij aanbieden. Ben je benieuwd wat het beste past bij jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Hoe oplettend ben jij?
In april hebben we een kleine test uitgevoerd. Via ons LinkedIn kanaal hebben we een poll uitgezet. Om zo te kijken hoe oplettend men is. Want een mail openen met verkeerde bijlage is sneller gebeurd dan gewenst. 

Word alert!
Tijd om in actie te komen! Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? En wat is de status nu? Wij kijken en denken graag met jou mee. Geef ons een belletje of stuur ons een mail en we gaan graag in gesprek. Tot snel! 

Terug naar nieuwsoverzicht